‘Reserve with Google’ uitschakelen
ViteUneTable is officieel partner van het programma ‘Reserve with Google’. Dankzij deze integratie, inbegrepen in het Standard-pakket, kunnen uw klanten rechtstreeks vanaf uw Google-vermelding (Google Maps en de Google-zoekmachine) een tafel reserveren, zonder commissie en zonder Google te verlaten. De reserveringen komen automatisch binnen in uw ViteUneTable-dashboard, net als elke andere reservering.
Hoe schakel ik deze optie uit?
Als u niet langer wilt dat uw zaak via Google gereserveerd kan worden, hoeft u dat alleen maar aan te vragen:
- per e-mail naar ludo@viteunetable.com, met vermelding van de naam van uw zaak;
- of via het contactformulier op onze homepage: https://viteunetable.com/fr
De uitschakeling wordt zo snel mogelijk verwerkt. De knop ‘Een tafel reserveren’ verdwijnt dan van uw Google-vermelding.
Neem even de tijd voordat u uitschakelt
Als een aanzienlijk deel van uw reserveringen momenteel via Google binnenkomt, kan het uitschakelen van deze optie het aantal reserveringen van uw zaak aanzienlijk verminderen. Klanten die u op Google Maps vinden, kunnen dan niet meer met één klik reserveren en moeten een ander kanaal gebruiken, wat velen niet doen.
Opnieuw inschakelen kan op elk moment
‘Reserve with Google’ is een betaalde optie: deze is inbegrepen vanaf het Standard-pakket en is niet beschikbaar in de gratis versie van ViteUneTable.
Als uw zaak het Standard-pakket (of een hoger pakket) heeft, kan de optie op elk moment opnieuw worden ingeschakeld, op eenvoudig verzoek.